Main

„A” BANK

Mindig minden esetben a minőséget és a szakszerűséget tartottuk szem előtt. Ez természetesen a jövőben sem változik. Az eladó és a vevő egyaránt fontos számunkra. Visszajelzéseik önmagukért beszélnek.

Tisztelt Euro Ingatlankbank! Ezúton szeretném megköszönni ingatlan vásárláskor nyújtott segítségüket. Üdvözítő volt számomra, hogy valóban európai szintű szolgáltatáshalmazt vehettem igénybe.
Köszönettel, Szabó Erzsébet

Kedves Erzsébet! Az Euro Ingatlanbank örömmel vette figyelmes visszajelzését. Természetes, hogy azért dolgozunk, hogy Önök megtalálják jövendő otthonuk és minden esetben elégedettek legyenek.
Tisztelettel:
Euro Ingatlanbank szerkesztősége

hirdetés

Gyorskereső


Friss hírek

Date
Újra Lakásbörze: 2014-ben végre feléled az ingatlanpiac?
A hazai ingatlan piac újraéledésének egyik jele lehet, hogy öt év szünet után ismét megrendezik a több mint 100 ezer eladó lakást felvonultató Lakásbörzét a Lurdy Házban. A szervezők szerint ugyanis idén megfordul a trend, és egyre élénkül a piacon lévő lakások iránti kereslet, amely végül hatással lesz az árakra is. A Lakásbörze kiállítás és vásár április 26-27-én tart nyitva, a belépés minden érdeklődő számára ingyenes.
Date
Hihetetlen, ami a lakások árával történik - Megrázó adatok
A magyar családok százezreinek rémálom az, ami a hazai lakáspiacon és azon belül is a lakásárakkal kapcsolatban az elmúlt néhány évben tapasztalható.
Date
Módosul a Balaton-törvény
Elsősorban a zöld területekre vonatkozó szabályokat változtatja a Balaton-törvény módosítási tervezete.