Main

„A” BANK

Mindig minden esetben a minőséget és a szakszerűséget tartottuk szem előtt. Ez természetesen a jövőben sem változik. Az eladó és a vevő egyaránt fontos számunkra. Visszajelzéseik önmagukért beszélnek.

Tisztelt Euro Ingatlankbank! Ezúton szeretném megköszönni ingatlan vásárláskor nyújtott segítségüket. Üdvözítő volt számomra, hogy valóban európai szintű szolgáltatáshalmazt vehettem igénybe.
Köszönettel, Szabó Erzsébet

Kedves Erzsébet! Az Euro Ingatlanbank örömmel vette figyelmes visszajelzését. Természetes, hogy azért dolgozunk, hogy Önök megtalálják jövendő otthonuk és minden esetben elégedettek legyenek.
Tisztelettel:
Euro Ingatlanbank szerkesztősége

hirdetés

Gyorskereső


Friss hírek

Date
Az új lakás vásárlás álmából könnyen rémálom is lehet! - Újabb történet került elő
Az új lakások piacán már évek óta problémát okoznak az elővásárlási szerződések körüli feszültségek - csúszó átadások, megemelt árak, szerződésbe foglaltaktól eltérő méret, vagy kialakítás. A feszültségek általában a vevő, az eladó és a kivitelező között húzódnak, a fő problémát pedig látszólag a tágan értelmezett vis maior kikötések okozzák a szerződésekben - világít rá a Telex tegnapi riportja, ahol a Forest Hill lakóparkfejlesztésen keresztül mutatják be, milyen problémák is üthetik fel rendre a fejüket az elővásárlási szerződések esetén. A jelenség mindazonáltal nem egyedi és olvasóink például már évekkel ezelőtt küldtek be hasonló tapasztalatokat. Bár régen ez nem jelentett túl nagy kockázatot, de manapság már közös (fejlesztő és vevő) rizikójává vált a kivitelezés előtt akár évekkel lefoglalt lakások végső ára. Meg kell szokni és tanulni mindenkinek az új világ kihívásait.
Date
Az új lakás vásárlás álmából könnyen rémálom is lehet! - Újabb történet került elő
Ahogy szigorodnak a jogszabályok, úgy válnak egyre népszerűbbé a környezetkímélő lakásfejlesztések, ami a lakásfejlesztő vállalkozások forgalmán is érződik. Ugyanakkor sokszor a vásárlás megfékezése teszi a legtöbbet környezetért, hiába sarkallnak fejlesztésre a kormányzati támogatások.
Date
Ezek a legdrágább és a legolcsóbb utcák a Balatonnál, itt a lista
Az egymillió forintot is meghaladják a Balaton legfelkapottabb utcáinak négyzetméterárai. A koronavírus járvány hozott jelentős fellendülést a térség ingatlanpiacán.